Po lengvai karstelėjusio juodojo šokolado plutele
slepiasi rafinuotas saldainio brangakmenis – purus prancūziškas ganache kremas,
suvilgytas aromatingo „Marc de Champagne“ lašeliais. Šampanės vynuogių
harmonija burbuliukų ir šokoladinio grietinėlės kremo mėgėjams.
Sudedamosios dalys: cukrus
(kilmės vieta: ES), trinta kakava, kakavos sviestas, sviestas, nenugriebto PIENO
milteliai, plakamoji pasterizuota GRIETINĖLĖ (stabilizatorius karageninas), 2,7
% „Marc de Champagne“ (vynuogių išspaudų spiritas; kilmės šalis: Prancūzija),
pasterizuota GRIETINĖLĖ, augaliniai riebalai (sviestmedžių, alyvpalmių), pieno
išrūgų koncentratas, etilo alkoholis, kvapiosios medžiagos, PIENO baltymai,
emulsikliai: SOJŲ lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; natūrali vanilės
kvapioji medžiaga.
GALI BŪTI GLITIMO (KVIEČIŲ), MIGDOLŲ, LAZDYNŲ, ŽEMĖS
RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ.
Šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau 43
%. Šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais
augaliniais riebalais.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3°C
temperatūroje).
Maistingumo deklaracija 100
g:
Energinė vertė: 2253
kJ / 541 kcal
Riebalai: 36
g
iš kurių sočiųjų riebalų
rūgščių: 24 g
Angliavandeniai: 47
g
iš kurių cukrų: 37
g
Baltymai: 4,8
g
Druska: 0,04 g
Kilmės šalis: Lietuva